Vsepropejska Palm batoh pro dva psy

Produkt Vsepropejska Palm batoh pro dva psy z kategorie ostatní potřeby pro cestování se psem od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 2012 Kč. Celý popis 2012 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vydejte se na dobrodružství se svými chlupatými přáteli s Palm Batohem pro Dva Psy! Tento inovativní batoh je ideální pro ty, kteří mají rádi aktivní životní styl a chtějí mít své pejsky stále u sebe.

Materiál

Palm batoh je vyroben z odolného a lehkého materiálu, což ho činí vhodným pro delší výlety. Jeho pevná konstrukce zajišťuje, že váš pes bude v bezpečí a pohodlí po celou dobu nošení.

Prostor

Unikátní design tohoto batohu umožňuje ubytování dvou psů v samostatných přihrádkách, což zajišťuje jejich pohodlí a bezpečnost. U batohu jde však patro sundat a můžete tak batoh využít pro jednoho většího psa. Kromě toho nabízí batoh boční kapsy na vodu a svačinu, takže máte vše potřebné pro celodenní výlet na dosah ruky.

Komfort

Batoh je vybaven polstrovanými ramenními popruhy a bederním i hrudním pásem, což zajišťuje jeho pohodlné nošení i během delších výletů.

Vlastnosti produktu

Velikost:36 x 27 x 50 cm
Údržba:Omyvatelný
Bezpečnost:2x háček na obojek
Materiál:Polyester, nylon
Dno:Pevné, vyjímatelné dno
Rozměr patra:36 x 27 x 27 cm - spodní část, 37 x 26 x 19 cm - horní část
Funkce:Batoh lze použít pro 1 nebo 2 psy, horní část lze odepnout
Pásy:Hrudní i bederní pás
Typ:Do auta
Barva:Černá
Dle váhy psa:do 6 kg
Dle váhy psa:do 5 kg
Dle váhy psa:do 4 kg
Dle váhy psa:do 7 kg
Dle váhy psa:do 10 kg
Dle váhy psa:do 9 kg
Dle váhy psa:do 8 kg
Typ:Na záda
81514
Produktů
1875
Kategorií
1094
Značek